Alla inlägg under augusti 2013

Av Erika - 27 augusti 2013 16:48

Av Erika - 27 augusti 2013 16:28

Är å hälsar på hos älskade Kicki och dom var å hämtade hem en amstaffvalp i helgen! Åh han är så söööt!!!! Lilla Ozzy :)

Av Erika - 27 augusti 2013 11:50

Ja i dag fick man "sovmorgon" lr typ ;) så många som har ringt i dag, tur man är populär någon gång i bland iaf ;)

Satt i går och gjorde ett hundhalsband till syrrans hund Gucci. Så nu har jag kommit igång lite på den fronten igen :) blir mer sömnad i dag... Så fler bilder kommer :)

#hund #halsband #sovmorgon #syster #läder #nitar #sömnad #gucci

Av Erika - 26 augusti 2013 09:26

Gud vad dålig jag är på att skriva då! Inte bra!! Nu får det allt till att bli skärpning!

Iaf, nu är min syster uppe på besök med lilla söta Mela, så full fart på allt. Och så har vi jobbat in lite hästar nu i helgen så har inte blivit mycket tid över...

I går fick Rosa på sig nya fina skor så nu ska det börja tränas igen :) och så har jag fått hem min nya (begagnade) sadel!

Har även fortsatt sy lite på tränset nosgrimman börjar ta form och pannbandet är utskuret.. Ska försöka sy lite mer i kväll, syrran ville göra hundhalsband så passar på att sy då ;)

Nu bär det av mot Ghost Ink och jobba lite. För att sen gå på stan med systrami <3

Så måsta jag hinna med å rida lite oxå! Ska försöka hinna med att rida Tia lite framöver oxå.. Hon har fått haft lite vila nu ett tag men nu är det dax att skola henne lite :)

Ha det!

Av Erika - 19 augusti 2013 07:24

Nu sitter jag på upptåget mot Uppsala för att sedan leta reda på rätt buss som tar mig vidare mot Ultuna djursjukhus. Ska vara med Jörgen där idag när han jobbar, så hoppas att det kommer in många hästar, lr intressanta fall rättare sagt.

Uppskattar verkligen att få följa med, som lärling så får jag så mycket mer i min utbildning i och med att mon handledare jobbar på ett djursjukhus.

Ha en bra dag alla!

Av Erika - 18 augusti 2013 10:10

I torsdags kom Fanny hem igen efter första veckan i nya skolan. Så nu har hon kännt och klämt på alla hästarna i stallet :) hon har kännt efter spänningar mm. skönt att ha henne hemma igen. <3

I fredags så åkte jag och min sambo upp till Uppsala för att han skulle tävla i enduro SM i går. Så denna helgen har det inte blivit mycket häst...
Gårdagen resulterade i stället i en extremt utmattad sambo med vätskebrist, så vi fick hembesök av ambulans och 2 jättetrevliga ambulansmän, som kunde ge honom 2 påsar dropp, sen var han människa igen ;) hoppas att han har tagit lärdom av detta nu så han äter och dricker bättre under tävling/träning.

I dag ska vi se om vi kan hitta på något kul. I kväll ska vi ut och käka, sen så åker Viktor vidare till Falun, och jag blir kvar här i Uppsala måndag och tisdag för att gå med Jörgen på Ultuna där han jobbar som Hovslagare. Ska bli riktigt kul! Var länge sen jag var med där nu. Ska försöka hinna med lite smide oxå och prova ut lite bra verktyg.

#equipat #smide #SM #ultuna #ambulans #dropp #hovslagare #vätskebrist

Av Erika - 14 augusti 2013 23:04

Nu är det full rulle med hovslageriet igen, men i dag hade vi inte så många hästar att sko ;) men en hel del verkningar. Det var skönt med en lite kortare arbetsdag i dag.

Fick lust att spana efter kantareller i eftermiddags, så sadlade på Rosa westernsadel och så begav vi oss ut i skogen, med lilla flisan i släptåg efter oss. Hittade HELA 6 kantareller! Men vi fick oss en härlig skogstur iaf, hittade även en jätte mysig stig som jag måste visa Fanny nästa gång vi rider tillsammans.

Måste bara säga det att Gud vad jag älskar denna hästen! Rosa är verkligen världens mysigaste <3
Här om dagen när Fanny och jag var ute och red, hon red på Tizo och jag på Rosa, så kom det en älgko med kalv i full fart och korsade vägen ca 20-30m framför oss. Rosa och Tizo stannade och kollade på ekipaget och sen började Rosa bara skritta på, precis som om det hörde till vanligheten att älgar korsar hennes väg ;) och Tizo samma sak.. Jag har verkligen underbara hästar!

Nu blir det lite Candy crush saga, sen sängen...

#älg #candycrush #häst #kantarell #kantareller #älskar #hund #hovslagare #rida

Av Erika - 10 augusti 2013 09:32

Gud vad skönt det var med lite sovmorgon. Ligger fortfarande i sängen och myser med mina små chihuahua korsningar <3 mysigare sällskap finns nog inte ;) men snart ska jag gå upp och ta tag i dagen.

Påbörjade ett nytt litet projekt i går. Jag ska sy mig ett eget träns till Rosa (mitt quarter sto) så var inne hos Malin och Anna på Grums sadelmakeri i går och skar till mig lite läderremmar. Så har påbörjat med sido styckena och nackremmen. Hoppas det blir riktigt fint nu, då tanken är att det ska bli mitt tävlingsträns. Så mycket "bling bling" får det bli ;) men såg att min svarta tråd var slut, så ska dit i dag med och se om dom har lite extra tråd jag kan få köpa. Gör även hundhalsband :)

Bilder kommer ;)

Åh i kväll så ska jag åka med räkbåten som går i Karlstads hamn, tillsammans med bästa Fanny <3 ska bli kul och göra något som inte är hästrelaterat med henne.

Nu upp och hoppa, gå ut med Mimmi och Flisan (hundarna) sen ta tag i dagen.

#chihuahua #träns #sovmorgon #karlstad #sadelmakeri #bling bling #tävling #morgonmys #hund #hundhalsband #dödskalle #skull

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards